Html-editor: Klipp ut, kopiera och klistra in

Med hjälp av de här verktygen kan du enkelt flytta och duplicera innehåll på en webbsida:

Ikon - Sammanfattning  Klipp ut tar bort det markerade innehållet och placerar det i klippbordet. Funktionen kan också nås genom att trycka Ctrl + X på tangentbordet. Observera att om du vill flytta innehållet, så kan du även ta tag i det med musen och flytta hela markeringen till en ny plats i webbsidan.

Ikon - Sammanfattning  Kopiera placerar det markerade innehållet i klippbordet. Funktionen kan även nås genom att trycka Ctrl + C på tangentbordet.

Ikon - Sammanfattning  Klistra in infogar innehåll som klippts ut eller kopierats med någon av funktionera ovan. Funktionen kan även nås genom att trycka Ctrl + V på tangentbordet.