Ett professionellt företag inom bygg

Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Ni är en hel del som har haft frågor och funderingar när det kommer till det här med att hitta en bra byggfirma i Lund med omnejd, och därför kommer jag nu skriva ett inlägg om detta. Jag vill idag tipsa er om ett företag som jag själv fick som tips för ett tag sedan, nämligen JKs Bygg, Kakel & Färg AB. Jag och min sambo har länge letat efter ett företag som har kunnat hjälpa oss med att bygga en ny altan på vår baksida. Vi har varit i kontakt med många olika byggföretag och tyvärr har vi tidigare inte hittat ett företag som kunnat hjälpa oss. Vi blev väldigt glada när vi hittade just JKs Bygg, Kakel & Färg AB, då detta företag kändes rätt för oss redan från början.

Personalen hos JKs Bygg, Kakel & Färg AB är otroligt duktiga när det kommer till kundservice, vilket är någonting som för mig är väldigt viktigt när det kommer till företag. Vi kände oss otroligt trygga och säkra med de anställda tack vare detta, vilket var skönt. De anställda var dessutom otroligt duktiga när det kommer till bygg och byggservice, vilket såklart är det viktigaste. De arbetade utifrån våra egna önskemål och behov för att vi skulle kunna känna oss så nöjda som möjligt med resultat. Vår altan blev otroligt fin, och vi längtar verkligen till alla härliga sommarkvällar som kommer spenderas där. Jag hoppas att ni nu får en riktigt härlig vecka, så hörs vi snart igen!