Min bilreparation

Innan jag skriver om denna bilreparation i Skänninge, vill jag berätta en historia.

Jag kör hem från min flickväns hus en kväll i höstas och bilen börjar göra ett konstigt ljud. Först var det bara ett litet brummande men det blev långsamt värre och värre tills det till slut blev ett mycket högt metall-på-metall skrikande. Jag var verkligen glad att det hände precis utanför min lägenhet eftersom jag inte behövde ringa bärgning mitt i natten och det skulle inte finnas något sätt att ta sig hem annars!

Jag hade ingen aning om vad som hände med bilen, men jag visste med säkerhet att något var väldigt fel. Jag ställde bilen i parkeringsläge och steg ut för en inspektion underifrån. Vid första anblicken såg det inte så illa ut, men när man tittade noga i alla olika vinklar fanns det små bitar blått gummi utspridda överallt, vilket innebar att något hade slitits ner eller slitits av. För mig verkade detta vara den mest logiska förklaringen till hur högljudd den var, för om inget annat slits ner varför skulle då så mycket gummi spottas omkring? Det var då jag förstod att en bilreparation var nödvändig (men jag visste fortfarande inte vad problemet var).

Jag satte mig i bilen igen och körde sakta upp till min lägenhet, det var inte mer än 25 meter. Jag hade tur nog att klara mig hela vägen utan några som helst problem, men efter att ha parkerat kunde jag höra att något inte stod rätt till. Bilen gjorde samma metall-på-metal-skrikande ljud när man vrider på ratten, även om det inte är något annat fel på den! Efter lite forskning på nätet hittade jag en verkstad som jag lämnade bilen till dagen efter för bilreparation och i nästa inlägg följer den spännande fortsättningen, så kom tillbaka om ni vill veta hur det slutade!